Jag tror nästan att den enda anledningen till att jag överhuvudtaget vågade göra slut med C igår var för att jag hade lovat att träffa A idag. Borde naturligtvis gjort det mycket tidigare; min date med A gick inte alls som tänkt.

Precis efter att mamma och Herrn åkt till ett möte kom han kom hit, upphetsad till tusen och bokstavligen bar mig till närmaste soffa (för att sedan gå ner med mig till mitt rum). Vi hade sex… eller a, HAN hade sex med mig, jag mådde piss och försökte tom stundtals hålla tårarna borta. Vi behövde sedan åka innan mamma och Herrn kom tillbaka, så vi tog hans bil till sen ”skogsglänta” där vi brukar vara regniga dagar, och först Då insåg han att allt kanske inte var som det skulle. Resten av daten låg vi och kramades med kläderna på, åt choklad, torkade mina tårar och pratade om allt och inget. Han skjutsade mig till min arbetsintervju och det var det.

Jag har haft ont i huvudet av och till hela dagen, men jag vill inte ta nån ipren. Jag har inte haft någon aptit alls, men ätit i alla fall för att undvika att hetsäta sedan. Tanken av att kyssa A äcklade mig ibland, men jag gjorde det ändå. Varför vet jag inte.

C sms:ade lycka till på arbetsintervjun idag och hälsade från den tempurkudde vi brukar slåss om.

Jag mår piss och kommer troligen fortsätta göra det ett bra tag till. Jag ångrar mig inte.

Jag har också nu insett att jag inte är kär i A heller.

Annonser