Idag är jag boven.
Nej, jag syftar inte till rum237-dramat. Jag kommer inte att skriva om det här, så om det är därför du är här så klicka vidare alternativt lämna din e-mailadress i en kommentar så kanske jag kommer skriva ner min version i ett mail om du känner att ditt liv inte är fullständig utan den.

Nej, just idag det finns bara två sammanhang där jag anser mig vara boven:
1) Viktgrejen. Har helt försummat mina principer.
2) A-grejen. Gjorde slut med A i torsdags.

A-grejen börjar visa sina negativa sidor nu. I hans mail skriver han nu om hur han egentligen har vetat ända sedan sist vi sågs (d.v.s. dagen efter att jag dumpat C; var inte riktigt 100% den dagen) men att han inte velat erkänna det för sig själv av rädsla för att det skulle göra för ont. Han skriver vidare att han inte alls är svartsjuk (ren vit lögn) och att han förstår mig. Han vill bara vara min… ja, vad det nu är jag vill att vi ska vara. Han har varit hur gullig som helst.
Jag känner mig så hemsk som inte kan finnas där för honom. Hemsk för att jag utsatt honom för det här. Hemsk för att jag helt enkelt inte kan besvara de känslor han har för mig.

A har som sagt skrivit att han ”vet” att jag har någon annan. Har varken förnekat eller bekräftat det ännu då jag inte vet hur han kommer att reagera. Får väl ta hand om det imorgon. Det som allting annat.

Annonser